Voluntari, spatiu comercial / birouri

550 €

  • ID-ul imobilului: 988

Descriere

Spatiul comercial, pretabil birouri, în suprafață totală de 80 mp, se situează la parterul blocului din ansamblul ”LOTUSULUI-VOLUNTARI„ fiind situat la intersectia străzilor Hotarele cu Lotusului, într-un bloc liniștit având regimul de înălțime S+P+5+M.

Imobilul are parcare exterioară, sistem de monitorizare video, adăpost ALA în subsol.

Spatiul are baie și bucătăria complet utilată.

Dotari: pardoseală granit, usi interior Hormann, termopan PVC, usa metalica la intrare, etc.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, centrală individuala Saunier Duval, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aparat de aer condiționat, acces la internet prin cablu, interfon, etc.

Imobilul se afla în zona centrală a oraşului Voluntari, la parterul blocului din ansamblul ”Lotusului Voluntari” la 50 m de DN2, cu urmatoarele vecinătați: cabinet stomatologic, salon de coafură, Mega Image și farmacia Catena, benzinăria OMV, la 50 de m este Parcul Lotusului, la 300 m gradinită, bancă si spital, la circa 500 m Lidle, 1 km Metro și Jumbo, 2 km Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3, iar la 5 km este zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari la intersectia străzilor Hotarele cu Lotusului
  • An constructie: 2009
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 550 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus