Voluntari casa pe un singur nivel

131.000 €

  • ID-ul imobilului: 1110
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Vă propunem o casă pe pământ, cu teren aferent în suprafata de 300 mp. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, ea fiind zidită din BCA, grinzi, stâpli de beton și placă armată, izolată la exterior cu polistiren, iar la interior pereții despărțitori zidiți și tencuiti, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Regimul de înălțime: parter, avand 108 m² suprafață construită, plus bucătarie de vară în suprafață de 12 m², amplasată pe un teren de 300 m², compartimentată astfel:

  • Parter: hol, living, bucătărie, baie, două camere;

Stradă asfaltată. Minimum 2 locuri de parcare în curte cu intrare direct din stradă.

Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase PVC maro cu geam termopan.

Casa are două intrări și se predă mobilată complet si finisată astfel: vopsea lavabilă, prize, întrerupătoare, calorifere oțel, centrală termică pe gaze naturale.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, internet.

La exterior este o bucatarie de vara, aleile sunt pavate cu dale de beton, curtea fiind frumos amenajată peisagistic, cu plante ornamentale.

Imobilul se afla în centrul oraşului Voluntari – vis a vis de Metro si Jumbo, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre DN2, centura și autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor, fiind protejată de poluare situată in apropiere de Pădurea Andronache și lângă pădurea Boldu Crețuleasca, la circa:

200m  de Metro-Jumbo, gradiniță;

800m de Lidle;

1 km de parc, biserică, magazine, Mega Image, Doraly;

2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;

3 km de zona Promenada Mall-Pipera.

This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 131.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus