Voluntari apartament 3 camere cochet

62.500 €


  • Utilitati:
    Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Apartamentul cu vedere liberă, în suprafață de 87 mp intins pe două niveluri, se situează într-un bloc, intim și prietenos, la et. 4, din D+P+4+M, recepționat în anul 2005.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundații, demisol, suprastructura: stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din bca. La interior pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil cu teflon.

Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate și a fost de curând renovat.

Finisaje: parchet triplu-stratificat, faianță, gresie, baia complet echipate, ferestre din geam termopan cu rulouri exterioare, uși interioare marca Pinum, ușă metalică la intrare, etc.

Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de scară ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aer conditionat, acces la internet.

Imobilul se afla într-o zonă rezidențială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității la 100 m de Mega Image, farmacie, benzinăria OMV și parcul Lotusului, la 800 m de Lidle, 1 km de Metro și Jumbo, 2 km de Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3 și la 5 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari
  • An constructie: 2005

Sus