Voluntari, apartament 2 camere spatios, decomandat

63.900 €


Descriere

Apartamentul cu vedere liberă, foarte generos, în suprafață de 61 mp, se situează într-un bloc dotat cu lift, intim și prietenos, la et. 3, din P+6+M, recepționat în anul 2009.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile continue, stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. La interior pereții sunt tencuiți, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Apartamentul este decomandat, are bucătăria închisă și mobilată.

Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipată, ferestre cu geam termopan, uși interioare lemn, ușă metalică la intrare, etc.

Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aer conditionat, acces la internet.

Imobilul se află într-o zonă rezidențială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, lângă Mega Image, farmacie, policlincă, grădiniță, parcul Lotusului și OMV, la 7 minute de Lidle, Metro și Jumbo, la 10 minute de Dedeman, Carrefour Colentina, Dragonul Roșu și de intrarea pe Autostrada A3 și la 15 de minute de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari
  • An constructie: 2009
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 63.900 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.

Sus