Voluntari apartament 2 camere recent renovat

64.500 €

  • ID-ul imobilului: 917
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare
  • Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipate, ferestre cu geam termopan tripan, uși interioare glisante, ușă metalică la intrare
  • Regim de inaltime: P+6+M

Descriere

Apartamentul cu vedere libera, în suprafață de 65 mp, se situează într-un bloc dotat cu lift, intim și prietenos, la et. 5, din P+6+M, recepționat în anul 2009.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile continue, suprastructura: stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. La interior pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil.

Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate, balconul este închis cu termopan tripan.

Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipate, ferestre cu geam termopan tripan, uși interioare glisante, ușă metalică la intrare, etc.

Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aer conditionat, acces la internet.

Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, la parter blocului găsindu-se Mega Image si farmacie, langa OMV și la 700 m de Lidle, 1 km de Metro și Jumbo, 2 km de Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3 și la 5 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari - OMV - Lidl
  • An constructie: 2009
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 64.500 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus