Casa de la tara cu confort de la oras

75.000 €


  • Utilitati:
    Curent electric, Apa

Descriere

FRADIN IMOB vă propune o casă complet mobilată situată în comuna Bițina, jud. Ialomița la doar 30 de minute de București. Casa cu etaj este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, aceasta fiind zidită din BCA, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolate la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din BCA tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil.

Regimul de înălțime: P+1+pod, avand 150 m² suprafață construită, amplasate pe un teren total de 1800 m², compartimentată astfel:

  • Parter: living, dormitor, bucătărie, baie, hol intrare, verandă, beci;
  • Etaj 1: două dormitoare intime, baie, două balcoane;
  • Pod

Curtea este superb amenajată atât cu pomi fructiferi, cat și cu arbuști ornamentali.

Stradă asfaltată. Imobilul beneficiază de garaj pentru trei mașini și mai multe locuri de parcare în curte cu intrare direct din stradă.

Acoperiș din tablă tip, ferestre din tâmplărie de lemn.

Anexă compusă din două camere și beci, unde poate locui o altă familie, dar și spații special construite pentru creșterea animalelor.

Utilități: curent, apă din puț forat, fosă septică, centrală pe lemne și pe curent, calorifere oțel, aer condiționat, etc.

Imobilul se afla lângă București, în comuna Bițina, jud. Ialomița, într-o zonă foarte liniștită, optim din punctul de vedere al accesului dinspre DN 2, la circa 100 m de lac.

  • Zona: Comuna Bițina, judetul Ialomița
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 75.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.

Sus