Voluntari, vila individuala super spatioasa avand 220 mp construiti

249.000 €

  • ID-ul imobilului: 1339

Descriere

Agenția imobiliară FRADIN IMOB vă propune o vilă individuală, care tocmai se află în construcție, ceea ce vă dă dvs. posibilitatea urmăririi lucrărilor și personalizării finisajelor. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vila fiind zidită din bca, grinzi, stâpli de beton și placa armată, izolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm, iar la interior pereții despărțitori zidiți și tencuiți la parter, iar la etaj din rigips, vopsiți cu lavabil.
Imobilul este interesant împărțit, în el putând locui două familii, întrucât poate fi compartimentat în două apartamente, beneficiind de două intrări separate.
Regimul de înălțime: P+1, avand 110 mp suprafață totală construită pe nivel, având suprafața totală de 220 mp , amplasată pe un teren de 300 mp , compartimentată astfel:
– Parter: living, bucătărie (închisă), două dormitoare, hol, baie;
– Etaj 1: living, hol, trei dormitoare, două băi, dressing, balcon.
Curtea prevăzută cu pavele beneficiază de cel puțin două locuri de parcare, cu intrare direct din strada asfaltată, dar și cu loc pentru grădină și terasă.
Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase PVC gri la exterior și albe la interior cu geam termopan tripan marca Salamander.
Casele se predau finisate astfel la interior: vopsea lavabilă, prize, întrerupătoare, gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare.
Utilități/dotări: curent, apă, gaze, canalizare, centrală pe gaze natural cu calorifere de oțel.
Imobilul se afla zona rezidențială în mijlocul ora ului Voluntari, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor sau bd. Voluntari, fiind protejată de poluare aproape de Pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca, în zona centrală a localității, la circa:
– 500m de pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca;
– 700m de parc, biserică, magazine, Lidl, Mega Image;
– 1 km față de intrarea pe autostrada A3;
– 2 km de Metro-Jumbo, gradiniță;
– 2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;
– 4 km de zona Promenada Mall-Pipera.

Comision: standard

  • Zona: Voluntari
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 249.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus