Voluntari, vila individuala cu teren 436 mp si gradina amenajata


172.500 €

  • ID-ul imobilului: 1312
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Agenția imobiliară FRADIN IMOB vă propune o vilă individuală, care a fost construită în anul 2006. Clădirea este realizată cu deosebit simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vila fiind zidită din cărămidă, grinzi, stâpli de beton și placa armată, izolată la exterior cu polistiren expandat, etajul fiind realizat din structură ușoară.

Curtea foarte mare, prevăzută cu pavele, beneficiază de cel puțin două locuri de parcare, cu intrare direct din strada asfaltată, dar și un foișor cu loc generos pentru grădină, terasă și grătar.

Imobilul este interesant împărțit, compartimentat în două apartamente, în el putând locui două familii, întrucât accesul la etaj se realizează separat pe o scară exterioară.

Regimul de înălțime: P+M, avand 60 m² suprafață totală construită pe nivel, având suprafața totală de 120 m², amplasată pe un teren de 436 m², compartimentată astfel:

–           Parter: living, bucătărie (închisă), dormitor, hol, baie;

–           Etaj 1: living, bucătărie, hol, două dormitoare, baie.

Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase PVC albe cu geam termopan.

Casa se predă finisată astfel la interior: vopsea lavabilă, prize, întrerupătoare, gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare.

Utilități/dotări: curent, apă, gaze, canalizare, două centrale pe gaze natural cu calorifere de oțel.

Imobilul se afla în cea mai nouă zonă rezidentială a oraşului Voluntari, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre str. Ecaterina Teodoriu și autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor sau Bd. Voluntari fiind protejată de poluare aproape de Pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca, în zona centrală a localității, la circa:

–           500m de pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca;

–           700m de parc, biserică, magazine, Lidl, Mega Image;

–           1 km față de intrarea pe autostrada A3;

–           2 km de Metro-Jumbo, gradiniță;

–           2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;

–           4 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari
  • An constructie: 2006

Video

This style property is located in is currently and has been listed on Imobiliare Consultanta Evaluare. This property is listed at 172.500 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.

Sus