Voluntari, Matei Millo, langa padure

165.000 €

  • ID-ul imobilului: 1217

Descriere

Voluntari, Matei Millo, lângă pădure

FRADIN IMOB vă propune o vilă cuplată ce tocmai se află în construcție ceea ce vă dă dvs. posibilitatea urmăririi lucrărilor și personalizării finisajelor. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vila fiind zidită din cărămidă porotherm, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolată la exterior cu polistiren de 10 cm, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Regimul de înălțime: P+1+pod, avand 140 m² suprafață totală construită, amplasată pe un teren de 160 m², compartimentată astfel:

– Parter: living, bucătărie, baie;

– Etaj 1: trei dormitoare, baie, balcon;

– Pod.

Stradă asfaltată. Locuri de parcare în curte cu intrare direct din stradă.

Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase PVC gri la exterior și albe la interior cu geam termopan tripan marca Salamander.

Casele se predau finisate astfel la interior: vopsea lavabilă, prize, întrerupătoare, calorifere, centrală termică.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, centrală pe gaze natural, calorifere oțel, etc.

Imobilul se afla în cea mai nouă zonă rezidentială a oraşului Voluntari – cartierul Matei Millo, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre str. Emil Racoviță și autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor, fiind protejată de poluare aproape de Pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca, în zona centrală a localității, la circa:

– 100m de pădurea Andronache;

– 700m de parc, biserică, magazine, Mega Image;

– 800m de Lidl și intrarea pe autostrada A3;

– 1 km de Metro-Jumbo, gradiniță;

– 2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;

– 3 km de zona Promenada Mall-Pipera.

Comision: standard

  • Zona: Voluntari - Matei Millo
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 165.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus