Voluntari, imobil cu patru apartamente

120.000 €

  • ID-ul imobilului: 1289
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Agentia imobiliara FRADIN IMOB vă propune un imobil in suprafata totala de 244 mp. Clădirea este realizată din caramida la parter cu stapli și grinzi, iar la etaj din structura usoara lemn si OSB, izolată la exterior cu polistiren, iar la interior pereții despărțitori zidiți in parter si rigisps la etaj, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Regimul de înălțime: P+M, avand 120 m² suprafață construită la sol și 244 mp suprafață construită totală, plus o anexa de 11 m², compartimentată astfel: parter: o garsonieră, si trei apartamente toate cu doua camere la etaj, baie și living cu bucătărie la parter.

Accesul la etaj se efectueaza prin interiorul fiecaruia din cele 3 apartamente.

Stradă asfaltată, imobilul este placat cu polistiren expandat, acoperișul din tablă tip Lindab, ferestre PVC cu geam termopan.

Finisaje: parchet, gresie, faianță, băile complet echipate, uși lamelare.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare.

Imobilul se afla în centrul oraşului Voluntari, în apropiere de primărie și Mega Image și Lidl, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre DN2, centura și autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor, fiind protejată de poluare situată în apropiere de Pădurea Andronache, pădurea Boldu Crețuleasca, la circa:

500 m de Mega Image, Lidl, biserică;

900 m de parc, Metro și Jumbo, gradiniță, școală, magazin;

2 km de Doraly;

2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;

4 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari - Centru
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 120.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus