Voluntari garsoniera la parter mobilata

40.000 €

  • ID-ul imobilului: 907
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare
  • Regim de inaltime: P+2+M

Descriere

Apartamentul amplasat la parter în suprafață de 37,4 mp, se situează într-un bloc intim și prietenos cu doar o singură scară și 18 apartamente, având regimul de înălțime P+2+M, recepționat în anul 2008.
Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile continue, suprastructura: stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. La interior pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil.
Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate, balconul este închis cu termopan PVC marca QFort și se vinde complet mobilat.
Finisaje: parchet, faianță, gresie, băile complet echipate, ferestre cu geam termopan tip PVC, ușă metalică la intrare, etc.
Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament Imergas, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, acces la internet prin cablu.
Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, lângă ansamblul ”Hydra” și Mega Image la circa 500m de Lidle, 1 km de Metro și Jumbo, 2 km de Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3 și la 5 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari - lângă ansamblul ”Hydra” și Mega Image la circa 500m de Lidle
  • An constructie: 2008
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 40.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus