Petrachioaia, zona centrala, vila exclusivista

135.000 €

  • ID-ul imobilului: 1324

Descriere

Agenția imobiliară FRADIN IMOB vă propune o vilă cu finisaje exclusiviste ce are un teren aferent în suprafată de 300 mp. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vila fiind zidită din cărămidă porotherm de 25 cm, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolată la exterior cu polistiren de 10 cm, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Imobilul beneficiază de încălzire în pardoseală pe toată suprafața casei !

Regimul de înălțime: S(partial)+P+1E, cu placă din beton armat peste etajul 1, avand 103 m² suprafață construită la sol și 231 mp suprafață construită totală, compartimentată astfel:

Subsol: amenajat cramă = 25 mp;

Parter: hol, living, bucătărie (închisă), baie, birou, cameră tehnică, terasă;

Etaj 1: trei dormitoare între 12 și 20 mp, dintre care unul matrimonial dotat cu baie, a doua baie pe hol, două balcoane;

Pod: open space, util ca spațiu de depozitare.

Stradă asfaltată. Minim 2 locuri de parcare în curte cu intrare direct din stradă.

Imobilul este placat cu piatră naturală, acoperișul din tablă metalică tip Lindab-gri, ferestre generoase PVC-gri Rehau, feronerie Roto, cu geam termopan tripan.

Finisaje: piatră naturală, parchet, gresie, faianță, uși interior toate din gama premium.

Utilități: curent 380V, apă (foraj), gaze (rezervor GPL), fosă septic, două centrale termice: una pe gaze naturale, una pe curent.

Imobilul se afla în centrul localității Petrăchioaia, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre DN2, centură și cât și dinspre autostrada A3, fiind protejată de poluare de pădurile din jur.

Comision standard

  • Zona: Petrachioaia
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 135.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus