Mini – Complex Tunari

125.000 €

  • ID-ul imobilului: 1204

Descriere

Tunari, mini-complex de 4 case individuale, cu acces privat

Fradin Imob va propune o casă pe un singur nivel, cu teren aferent în suprafata de circa 300 mp, situata intr-un ansamblu rezidential intim de doar 4 case. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, ea fiind zidită din blocuri ceramic marca Wienerberger, model Porotherm Robust, de 25 cm grosime și izolați cu polistiren expandat (EPS) cu o densitate de 80g/mp și o grosime de 10cm. De asemenea, ei sunt protejați împotriva intemperiilor și decorați cu tencuială de 2cm grosime. În total, pereții exteriori au o grosime de aproape 40cm.

Casa este compartimentată cu pereți din blocuri ceramic marca Wienerberger, model Porotherm N+F, de 12,5cm grosime. Ei sunt finisați cu alți 3 cm de tencuială, care duce grosimea lor la puțin peste 15cm. Ferestre generoase marca Salamander cu 6 camere din PVC, dubla culoare (alb-gri), cu geam tripan.

Acoperișul din tablă tip Lindab este construit pe o șarpantă din lemn acoperită cu folie anti-condens și țiglă metalică. Acoperișul este izolat cu un strat de spumă poliuretanică (celulă închisă) de 15 cm grosime. Plafonul camerelor este construit pe structură de lemn, el beneficiind de o dușumea (pod) și o ușă de acces.

Regimul de înălțime: parter, avand 100 m² suprafață construită, amplasată pe un teren de 300 m², compartimentată astfel:

Parter: Living 20.09 mp, Bucătărie închisă 11.07 mp, 3 dormitoare, cu suprafete între 12mp si 14mp, 2 Băi, cu suprafete între 3mp si 4mp, Hol 5.22 mp, Vestibul 2.96 mp.

Minimum 2 locuri de parcare în curte, cu intrare din strada privată cu circuit închis.

Casa are două intrări și se predă complet finisată, astfel: usi Portadoors, vopsea lavabilă, prize, întrerupătoare, încălzire în pardoseală, centrală termică pe gaze naturale, băile complet utilate.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, internet.

Mini-ansamblul se află în zona Pipera-Tunari, într-o zonă rezidentială în plină dezvoltare, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre Bd. Pipera, Șos. de centură, autostrada A3, cât si dinspre Aeroportul Henri Coandă, fiind protejat de poluare situat în apropierea Pădurii Baneasa și Runcu.

Zona cu acces rapid la magazinele alimentare (Mega Image, Profi, Lidl, piata locală)
-acces către cele mai importante centre comerciale: Băneasa Mall, Ikea, Dedeman, Metro)
-acces la gradinite si scoli, (Scoala Americana, British School, Hermann Oberth, etc.)
-acces rapid spre clădirile de birouri din zona de nord (platform Pipera, Promenada Mall, Barbu Văcărescu, etc.)

Pret intre 117.000-123.000 euro
  • Zona: Tunari
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 125.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus