Garsoniera transformata in 2 camere

52.000 €

  • ID-ul imobilului: 1195
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Voluntari, garsonieră transformată în 2 camere, mobilată

Apartamentul amplasat la etajul 4 în suprafață de 45 mp, se situează într-un ansamblu rezidențial cu acces securizat, având regimul de înălțime P+5, recepționat în anul 2007.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile continue, suprastructura: stâlpi, grinzi, plăci din beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. La interior pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu lavabil.

Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate, balconul este închis cu termopan PVC în două culori (gri cu alb) și se vinde complet mobilat.

Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipată, ferestre cu geam termopan tip PVC în două culori (gri cu alb), ușă metalică la intrare, etc.

Încălzire în pardoseală pentru zonele cu gresie: hol, baie și bucătărie !!!

Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, acces la internet prin cablu.

Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, într-un ansamblul rezidențial cu acces securizat, lângă Mega Image și Lidl, la 1 km de Metro și Jumbo, 2 km de Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3 și la 5 km de zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 52.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus