Garsoniera, mobilata, la parter

43.000 €

  • ID-ul imobilului: 1240

Descriere

Apartamentul în suprafață de 35.3 mp, se situează în Ansamblul ”LOTUSULUI-VOLUNTARI„ la parter într-un bloc liniștit având regimul de înălțime S+P+5 etaje, dotat cu lift și finalizat în anul 2009.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile tip radier general, structura pe cadre și stâlpi de beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. Imobilul are adăpost ALA în subsol, lift precum și parcare exterioară.

Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate și se vinde complet mobilată.

Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipată, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.

Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament Saunier Duval, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aparat de aer condiționat, acces la internet prin cablu, interfon, supraveghere video, etc.

Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, în ansamblul ”Lotusului Voluntari” ce are la parter cabinet stomatologic și salon de coafură, Mega Image și farmacie, la 300 m gradinită, bancă si spital, la circa 500 m Lidle, 1 km Metro și Jumbo, 2 km Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3, iar la 5 km este zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 43.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus