Bucuresti zona Cotroceni vila generoasa 16 camere

950.000 €

  • ID-ul imobilului: 1156
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

Vă propunem o vilă în centrul Bucureștiului cu teren aferent în suprafata de 370 mp. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vila fiind zidită din cărămidă cu grosimea de circa 50 cm la exterior, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolată la exterior cu polistiren, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită cu grosimea de circa 50 cm, gleduiți și vopsiți cu lavabil.

Regimul de înălțime: S+P+1E+2E+M, avand 730mp m² suprafață construită, 625m2 utili, compartimentată astfel:

Subsol: 6 incaperi si doua intrari

Parter: cinci camere, doua bai, o bucatarie, sera si garaj

Etaj 1: are intrare separata dar si comunica cu parterul (poate fi usor separat) sunt trei camere, bucatarie, baie,  terasa de 30mp, cu vedere spre șosea.

Etaj 2: are intrare separata, patru camere, doua bai, doua  bucatarii

Mansarda: are intrare separata, o parte din etaj este o garsoniera cu hol, baie, bucatarie, camera. Cealalta parte este mansarda inalta in care este amenajată o sala de sport de cu o baie, ce are si intrare separata.

Fiecare nivel este contorizat separat la curent (380V si 220V) si gaze în total există 5 contoare de gaze și 6 centrale termice.

Străzi asfaltate în zonă, minim 3 locuri de parcare în curte cu intrare direct din șosea.

Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase din lemn.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, internet, sistem de monitorizare, încălzire în pardoseală la parter.

This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 950.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus