Apartament două camere, parter

49.000 €

  • ID-ul imobilului: 1278
  • Utilitati: Curent electric, Apa, Gaze, Canalizare

Descriere

FRADIN IMOB va propune un apartament în suprafață totală de 43 mp, se situează în Ansamblul ”LOTUSULUI-VOLUNTARI„ la parter, având o priveliște liberă asupra parcului, într-un bloc liniștit având regimul de înălțime S+P+5+M etaje, dotat cu lift și finalizat în anul 2008.

Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: infrastructura-fundațiile tip radier general cu subsol, suprastructura: pe cadre, stâlpi și diafragme de beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. Imobilul are adăpost ALA în subsol, lift precum și parcare exterioară.

Finisaje: parchet, faianță, gresie, baia complet echipată, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, centrală de apartament, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aparat de aer condiționat, acces la internet prin cablu, interfon, supraveghere video, etc.

Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, optimă din punctul de vedere al accesului atât dinspre DN 2 (Centura București), cât și dinspre Șos. Colentina, fiind protejată de poluare aproape de Pădurea Boldu Cretuleasca și Pantelimon-David, în ansamblul ”Lotusului Voluntari” ce are la parter cabinet stomatologic și salon de coafură, Mega Image și farmacie, la 50 de m este Parcul Lotusului, OMV, la 300 m gradinită, bancă si spital, la circa 500 m Lidle, 1 km Metro și Jumbo, 2 km Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3, iar la 5 km este zona Promenada Mall-Pipera.

  • Zona: Voluntari - Centru
  • An constructie: 2008
This style property is located in is currently and has been listed on . This property is listed at 49.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.
Sus