Voluntari Matei Millo minicomplex 2 vile individuale

FRADIN IMOB vă propune un minicomplex alcătuit din două vile ce tocmai se află în construcție ceea ce vă dă dvs. posibilitatea urmării lucrărilor și personalizării finisajelor. Clădirile sunt realizate cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vilele fiind zidite din cărămidă porotherm, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolate la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gletuiți și vopsiți cu lavabil.
Regimul de înălțime: P+1+pod, avand 150 m² suprafață construită, amplasate pe un teren total de 480 m² pentru ambele vile, compartimentate astfel:
– Parter: living=34mp, bucătărie=15mp, baie=5mp, sas=3mp;
– Etaj 1: trei dormitoare cu suprafețe intre 13-16mp, două băi =6mp fiecare;
– Pod.
Stradă asfaltată. Locuri de parcare în curte cu intrare direct din stradă.
Acoperiș din tablă tip Lindab, ferestre generoase PVC maro la exterior și albe la interior cu geam termopan tripan marca Salamander.

Utilități: curent, apă, gaze, canalizare, centrală pe gaze natural, calorifere oțel, etc.
Imobilul se afla în cea mai nouă zonă rezidentială a oraşului Voluntari – cartierul Matei Millo, optim din punctul de vedere al accesului atât dinspre str. Emil Racoviță și autostrada A3, cât și dinspre Bd. Eroilor, fiind protejată de poluare aproape de Pădurea Andronache și Boldu Crețuleasca, în zona centrală a localității, la circa:
– 700m de parc, biserică, magazine, Mega Image;
– 900m de Lidle;
– 1 km de Metro-Jumbo, gradiniță;
– 2 km de Dedeman si Carrefour Colentina;
– 3 km de zona Promenada Mall-Pipera.

Preț: 139.000 euro