Vila unicat, constructie deosebita

Vă prezentăm o construcție de excepție, atât prin amplasament cât și prin calitatea materialelor, realizată în anul 2015. Construcția este realizată de proprietar cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, folosind cele mai bune matariale existente pe piată, fiind construită din cărămidă porotherm pe cadre și stâpli de beton armat, izolată atât la exterior cu vată bazaltică Rockwool 100mm, cât și la interior, conform Proiect Tehnic de execuție al imobilului.
Regimul de înălțime: P+1+M, avand 156 mp/construit pe nivel, pe un teren aproape pătrat de 1.000 mp, astfel:
– Parter: living, bucătărie, birou, hol, baie, cămară, cameră tehnică;
– Etaj 1: trei dormitoare, două bai, hol, balcon;
– Mansardă: liber compartimentabilă.
Acoperișul: țiglă ceramică tip Tondach.
Terenul este împrejmuit cu gard din zidărie și panouri metalice și loc pt porți.
Finisaje: ferestre tâmplărie tripan Veka culoare nuc, glafuri exterioare din marmură compozită Helopal, glafuri interioare stejar masiv culoare nuc, ușă intrare stejar masiv cu geam anti efracție, tablouri electrice la fiecare nivel cu siguranțe Legrand, șape elicopterizate, etc.
Șemineu pe lemne cu focar N100 de 10kW oțel + șamotă și radiator turbo+5kW placat cu granit și travertin scapițat + aspirator de cenușă.
Utilități: curent, apă, puț, gaze, canalizare, centrală pe gaze naturale Viessmann Vitodens 200W 60KW cu boiler 300l și pompe Wilo, calorifere Global de aluminiu cu robinete cu thermostat, WC-uri suspendate Viega ECO.
Imobilul se afla în cea mai nouă zonă rezidentială a oraşului Voluntari, optimă din punctul de vedere al accesului atât prin Autostrada urbană A3, sau prin Bd. Eroilor, șos. Popasului si protejată de poluare, aproape de Pădurea Boldu Cretuleasca, in zona centrală a localității, la circa:
– 500m de gradiniță;
– 700m de Lidle;
– 3 km de Dedeman si Carrefour Colentina;
– 5 km de zona Promenada Mall-Pipera.

Preț: 370.000 euro