Garsoniera

Apartamentul în suprafață de 37 mp, se situează la etajul 2 într-un bloc liniștit având regimul de înălțime S+P+5 etaje, imobil finalizat în anul 2009.
Structura de rezistență a blocul este astfel realizată: fundațiile tip radier general, structura pe cadre și stâlpi de beton armat, închiderile perimetrale fiind realizate din cărămidă porotherm. Imobilul are adăpost ALA în subsol, lift și parcare exterioară.
Apartamentul are baia și bucătăria complet utilate, balconul este închis și se vinde complet mobilat.
Finisaje: parchet, faianță, gresie, băile complet echipate, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.
Utilități: curent, apa, gaze, canalizare, centrală de apartament Saunier Duval, ce conferă o economie semnificativă la costul încalzirii, aparat de aer condiționat, acces la internet prin cablu, interfon, supraveghere video, etc.
Imobilul se afla într-o zonă rezidentială a oraşului Voluntari, în zona centrală a localității, are la parter cabinet stomatologic și salon de coafură, la circa 50 de m Mega Image și farmacie, 300 m gradinită, bancă si spital, la circa 500 m Lidle, 1 km Metro și Jumbo, 2 km Dedeman, Carrefour Colentina și Dragonul Roșu, la 2 km de intrarea pe Autostrada A3, iar la 5 km este zona Promenada Mall-Pipera.
Pret 38.000 euro
0724.081.787