Case / Vile

Casa batraneasca, teren 385 mp: parter, avand o suprafață construită de 106 m², pe un teren de 384 m², astfel: patru camere, bucătărie, baie, hol.

Pret: 58.000 euro

Click pentru detalii!


Vila in duplex construita in anii 80, renovata dupa 2008, S+P+1+M,
Etaj 1: 3 dormitoare, baie, debara, 2 balcoane;
Mansarda: liber compartimantabilă, neamenajată

Preț: 169.000 euro

Click pentru detalii!


Casa construita in anii 60, din blocuri ceramice, cu placa peste parter, necesita renovare. Living, 2 dormitoare, bucatarie, bucătărie de vară, grup sanitar, 2 garaje, loc pentru depozitare, teren liber atat în față cât și în spatele casei. Pret: 74.000 euro

Click pentru detalii!


Vila finalizata 2008,P+1+pod, avand 154 m²/construit, pe un teren de 300 m², astfel: Parter: living, bucătărie, 2 dormitoare, grup sanitar; Etaj 1: 3 dormitoare, baie, terasă generoasă; Pod: neamenajat.

Pret: 120.000 euro

Click pentru detalii!


Vilă (2006) formata din: P+1+pod amenajat, avand 87 mp/construit pe nivel, pe un teren de 635 mp, astfel:  Parter: living, bucătărie, hol, baie cu cabină de duș, debara; Etaj 1: trei dormitoare, baie mare, balcon; Pod: amenajat în spațiu de relaxare. Acoperișul: tablă ondulată tip Lindab. Garaj extern în fața de casei cu intrare direct din stradă.

Pret: 180.000 euro

Click pentru detalii!


Casa 2014, micuța dar cochetă, din cărămidă porotherm pe cadre și stâpli de beton armat. Inălțime: P+M, 50 mp/construit pe nivel, teren de 100 mp, astfel:

  • Parter: living, bucătărie, baie de serviciu, debara;
  • Mansardă: două dormitoare, hol, baie mare;

Finisaje: parchet laminat, gresie, faianță, băile complet echipate, ferestre PVC-maro cu geam termopan, uși din MDF, etc.

Click pentru detalii!


Vila 9 camere, 2008,  pretabil pentru cămin de bătrini, grădiniță sau sediu de firmă. Construcția este una mare, generoasă, dar care nu a fost locuită o lungă perioadă de timp, realizată din cărămidă pe cadre și stâpli de beton armat, conform Proiect Tehnic de execuție al imobilului

Click pentru detalii!

Vila unicat.  Construcția este realizată de proprietar folosind cele mai bune matariale existente pe piată, cărămidă porotherm pe cadre și stâpli de beton armat, izolată atât la exterior cu vată bazaltică Rockwool 100mm, cât și la interior.

Click pentru detalii!


Casă din cărămidă, construită pe un nivel, este bine realizată din punct de vedere tehnic, termoizolată, conform proiect de execuție și autorizație de construcție în anul 2005.
Inalțime: parter, avand o suprafață construită de 100 m², pe un teren de 243 m²

Click pentru detalii!

______________________________________________________________________________________

Vilă finisată și mobilată la cheie ce așteaptă doar să vă aduceți bagajele. Clădirea este realizată de proprietar cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, ca pentru el, fiind zidită din cărămidă porotherm, grinzi, stâpli de beton și plăci armate, fiind izolată la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gletuită și vopsită cu lavabil.

Click pentru detalii!

Vilă cu o arhitectură avangardistă în construcție ceea ce vă dă posibilitatea dvs de a urmării evoluția lucrărilor. Clădirea este realizată cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, fiind zidită din cărămidă porotherm, grinzi, stâpli de beton și placi armate, fiind izolată la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gletuită și vopsită.

Click pentru detalii!


Vilă constuită și finisată în stil arăbesc realizată de proprietar în anul 2010, ca pentru el, fiind zidită din cărămidă porotherm și BCA, grinzi, stâpli de beton și plăci armate, fiind izolată la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gletuită și vopsită cu lavabil.

Click pentru detalii!

Minicomplex alcătuit din două vile ce tocmai se află în construcție; clădirile sunt realizate cu simț de răspundere din punct de vedere constructiv, vilele fiind zidite din cărămidă porotherm, grinzi, stâpli de beton și placi armate, izolate la exterior, iar la interior pereții despărțitori zidiți tot din cărămidă tencuită, gletuiți și vopsiți cu lavabil.

Click pentru detalii!