Apartamente

Apartamentul duplex (108 mp) se compune din 3 dormitoare+1 living, 1 bucatarie, 1 balcon, 2 bai, astfel:

– 2 dormitoare, un hol generos si o baie dispuse in partea superioara, si

– livingul, 1 camera, bucataria si o baie dispuse in partea inferioara a duplexului.

Finisaje: parchet, faianta, baile complet echipate, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.

Click pentru detalii!


Apartamentul (68 mp), se situeaza la etajul 3 dintr-un bloc linistit cu doar 4 etaje si 16 apartamente, construit intre 2005-2006.

Are 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 balcon, 1 baie. Finisaje: parchet, faianta, gresie, băile complet echipate, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.

Click pentru detalii!


Apartamentul  (72,58 mp), se situează în Ansamblul Terra Residence la etajul 3 dintr-un bloc liniștit cu doar 5 etaje, recepționat în anul 2007.

Apartamentul are momentan un living cu bucataria deschisă, balcon, o baie și un dormitor foarte mare, care poate fi recompartimentat în două dormitoare, așa cum este și în cadastru.

Click pentru detalii!


Garsonieră finisată și mobilată la cheie

Apartamentul în suprafață de 37 mp, se situează la etajul 2 într-un bloc liniștit având regimul de înălțime S+P+5 etaje, imobil finalizat în anul 2009.

Click pentru detalii!


Garsonieră spațioasă, în suprafață de 42 mp, ce se situează la parter într-un bloc, liniștit, cu doar 2 etaje si 12 apartamente, reabilitat termic în anul 2016
 
 
 
 

Apartamentul amplasat la parter în suprafață de 37,4 mp, se situează într-un bloc intim și prietenos cu doar o singură scară și 18 apartamente, având regimul de înălțime P+2+M, recepționat în anul 2008.

Click pentru detalii!