Apartament flexibil compartimentat

Apartamentul, în suprafață de 72,58 mp, se situează în Ansamblul Terra Residence la etajul 3 dintr-un bloc liniștit cu doar 5 etaje, recepționat în anul 2007.

Apartamentul are momentan un living cu bucataria deschisă, balcon, o baie și un dormitor foarte mare, care poate fi recompartimentat în două dormitoare, așa cum este și în cadastru.

Finisaje: parchet lemn masiv, faianță, gresie, calorifere din oțel, baia complet echipată, ferestre cu geam termopan tip PVC, usa metalica la intrare, etc.

Utilități: curent, apa, gaz, canalizare, centrală de apartament ce confera o economie semnificativă la costul încălzirii, aer condiționat, acces la internet prin cablu, monitorizare video, barieră la intrare, loc de joacă pentru copii, etc

Imobilul se afla într-o zonă rezidențială a oraşului Voluntari, în zona centrala a localitatii, adiacent zonei Matei Millo, la circa 100 de Pădurea Boldu-Crețuleasca, 200 m de Mega Image, 500 m de gradinita si spital, la circa 50 m de Lidle, 1 km de Metro și Jumbo, 2 km de Dedeman si Carrefour Colentina, precum si la 4 km de zona Promenada Mall-Pipera.

Pret 59.900 euro

   0724.081.787

 

 

Releveu